Slechts loze ruimte
17/09/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:31
Gepeupel
 
Stalin was een wrede dictator. Volgens sommige statistieken was hij erger dan Hitler. Evenwel is hij met zekerheid op de tweede plaats geeindigd in de massa-moordenaars competitie van de 20e eeuw. Wat Stalin echter wel bereikt heeft, is het uitroeien van moslim-extremisten. Gewoon, iedereen deporteren naar Siberie. Mannen, vrouwen, kinderen, bejaarden, zelfs geiten die geinsemineerd waren :-D . Ik vermoed, nee hoop, dat Poetin binnenkort het Tsjetsjeense volk eens de graven van hun voorouders toont. In de ijzige vlakten van Siberie, wel te verstaan.



Al met kalkpoten.

15/09/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:47
De Polen
 
Zojuist was er een aflevering van Netwerk (?) over de inzet van de poolse soldaten bij de bevrijding van Nederland, met name Arnhem. Zoals een ieder weet hebben deze mannen een groot aandeel gehad in de bevrijding van Breda. De poolse tank mag alom bekend geacht worden ( het is in feite een duitse tank, maar dat terzijde ). De kenners weten ook dat er Polen ingezet zijn in Noord-Afrika, Italie ( Monte Cassino ! ) en diverse andere strijdtonelen. Echter, de Nederlandse regering is deze mannen schijnbaar vergeten. Met name door toedoen van de overschatte Montgomery besloot men om geen Polen te onderscheiden voor hun heldendaden.
Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar laat ik het herhalen, ter waarschuwing : mocht Nederland in de toekomst bezet worden, bevrijd het niet ! Het levert niets dan spot en hoon op ( en een grote groep zelfbenoemde verzetsstrijders ).




Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?