Slechts loze ruimte
26/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 17:57
Mobiel bellen
 
U kent dat wel. Probeer je iemand te pakken te krijgen via zijn mobieltje. En opnemen , ho maar. Waar is zo'n mobieltje anders voor denk je dan. Wel de volgende dame weet inderdaad waar een mobieltje ook voor gebruikt kan worden ! ( gejat van bangedup ).



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 15:59
Eindelijk vakantie
 
He,he. Sinds gisteren kan ik van een welverdiende vakantie genieten. Moet alleen even een vluchtje zien te regelen naar een tropisch paradijs. Eens kijken op het internep. He, dat ziet er veel belovend uit. Prachtig klimaat, vriendelijke en vrolijke inwoners, mogelijkheden tot helicopter uitjes, jungle-tochten, op wilde beesten jagen, bezichtiging van andere culturen, lekkere wijven etc. En ik zie dat het daar nog niet zo ver is met dat godverse gezeik over roken.Dat allemaal voor die prijs ? Gelijk maar even online een vlucht boeken. Zal ik voor U ook even boeken, Neiner en EricV ?



Al met kalkpoten.

24/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:54
ODD : Dagafsluiter
 
Wederom een open dir die ik aarzelend publiceer. Vnl. vanwege de onbekende leeftijden van de hoofdpersonen. Maar aangezien ik nu onderhand toch al zo zat als een kanarie ben : who cares.

Meisje ontmoet jongen. Gevolg : Al dan niet echte orale sex( en zo te zien aan die wangetjes loopt ze in ieder geval wel ergens op te zuigen :-).

Schijnbaar is haar Duits niet zo goed want op deze feauteau zit ze te blazen ! Schat, het Duitse blazen is zuigen in Nederlands. Je weet wel , net zoals die verwarring rond meer en zee.

Update : Compleet vergeten. Ze heeft natuurlijk als gevolg van eerdere pijpactie een bekkie vol met zaad, dat ze zonder te spauwen probeert in te slikken.




Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:44
ODD : Weer een Lycos Dir
 
Lycos members hebben een gezonde neiging om hun feateaux dirs voor iedereeen open te stellen. Zo ontmoeten we hier een erg gezond uitziende dame. Ben alleen benieuwd of dat jong van haar is ?



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:25
ODD : De Nederlandse Smoothy Club
 


Nu via de NSC een eenmalige actie voor het laten verwijderen van alle onnodige haren op uw lichaam. Niet minder dan 5% korting. Voor 5% krijgt U natuurlijk gelijk toegang tot hun anders verborgen open dir.






Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:27
ODD : Mijn muisje
 
Na enige contemplatie toch maar het volgende gepost. Immers al wat ik hieronder log lag gewoon open en bloot op het internet.

De volgende ODD is al iets minder onschuldig. Met passende trots presenteren wij Muisje. Muisje is een zeer atletische en welgevormde dame. Ze is buitengewoon sportief , edoch tevens cultureel aangelegd. Ze houdt van een groot, lekker, koud glas bier. Kortom de ideale levenspartner voor de hedendaagsche man.
Enige minpunt is haar onbedwingbare drang tot karaoke.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:03
Open Dir Donderdag ( Ofwel ODD )
 
Met vreugde kondig ik U een nieuwe traditie aan. De open dir donderdag. Wij zullen op deze bliksemse dag voortaan enkele amusante, ordinaire, pornografische of anders interresante open dirretjes tonen. Om de woorden van De Dreadlogger aan te halen : "De OpenDir rage begint inmiddels grotesque vormen aan te nemen .. !:" Zeker niet grotesque is het aangezicht van Tjimke. Tjimke is echt een supervrouw met in ieder geval twee speciale krachten ! Ze is ook niet zo'n afgestorven aanhanger van de anti-rook lobby. Ik hoop echter wel dat ze vaker haar scheermes hanteert. Kortom een super dame, die blijkbaar ook niet vies is van een potje anaal gedouw !

Edit : Blijkbaar waren de heren van Geenstijl mij voor in het bedenken van de ODD. Dus bij deze gewijzigd in de ODW.
ReEdit : Na nader onderzoek bij die gasten van GeenStijl ( je weet wel die travo's die nog steeds geen link naar de spauwhanen leggen ondanks onze reeds 3 weken oude link naar hun ) bleek dat ze in het verleden 1 keer gebruik gemaakt hebben van de ODD. Lijkt mij niet echt goed genoeg om de term ODD te kunnen claimen. Dus bij deze alles weer bij het oude. Mochten deze heren nu ineens vaak een ODD gaan publiceren, dan zal ik zeker afzien van de term ODD. Tot die tijd blijven we even goede vrienden :-)



Al met kalkpoten.

23/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:49
Prank calls
 
Deden wij vroeger ook. Opbellen naar een willekeurig persoon en dan het volgende gesprek :

- Goedemiddag , met Jansen
- Goedemiddag , PTT Telecom hier. I.v.m. de vele storingen op het telefoonnet in Uw buurt bellen wij alle abonnees om een aantal dingen te controleren. Bellen wij U ongelegen ?
- Neen , natuurlijk niet, wat wilt U weten.
- Hmm, de eerste vraag op mijn lijst luidt, hoe lang is het koord tussen Uw toestel en de wandcontactdoos.
- O.k. even kijken. ..... Ongeveer 2 meter.
- Nou, dat is dan net lang genoeg om U zelf mee op te hangen. Een prettige dag verder.

Het is natuurlijk leuker om dit door bekende personen te laten doen !



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:37
Windhoos
 


U kent ze vast al allemaal. Deze shite heeft er enkele voor ons verzameld.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:22
Masturberen
 
Franse shite met verhaaltjes, feauteaux en vids van masturberende vrouwkes.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:16
ACDC
 
Een bericht over een leuke voetbalwedstrijd in Haïti. Niets zo goed voor een originele sinus-WAVE als 2.500 VAC.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:07
Onvermijdelijk
 
Vriend Ogrish is er als de kippen bij. Bent U gisteren in de buurt van Mosul geweest en had U toevallig uw digitale camera op zak, aarzel dan niet en help onze vriend uit de brand. Ik vind dit bericht verder nog wel het vermelden waard. 200 soldaten , ondersteund door Apaches, 4 uur schieten en dan maar 4 dooien. Ik denk niet dat die foto's nog iets identificeerbaars zullen tonen :-)
Update : Ogrish vist zoals gewoonlijk wederom achter het net. Terwijl de hele wereld de feateaux allang geleeched heeft , doet hij net alsof zijn neus bloedt en zet ze op zijn shite : 1, 2, 3 en 4.

ReUpdate : Zit ik verdorie de verkeerde topic te linken. Iets met een of ander Shri-Lankaans mokkel. Maar goed de echte Ogrish posts van Quday en Usay hier :
1, 2, 3 en 4.

ReReUpdate : Verontschuldigingen overigens aan de nabestaanden. Ik had foto 3 natuurlijk nooit mogen linken. De visagiste was immers nog bezig !



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:00
Cranky, crankier , crankiest and ILLUCID.
 
Op deze shite vindt U een soortement van blog met allerlei links naar idioten die menen dat hedendaagse wetenschap het compleet bij het verkeerde eind heeft. Bijvoorbeeld :
- ORME = orbitally rearranged MONO-ATOMIC entities.. Iets met Nazi lego ?
- Water, the unlimited source of energy. 'Standard conception of physics concerning quarks can be forgotten - there are no quarks as particles!'

En vele andere wannabee wetenschappers. Ik ben nog op zoek naar de vermelding van de auto die op water loopt, koude kernfusie en de overmijdelijke Perpetuum Mobile.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:44
Wreed accident
 
"100 meter links, Sjef". "1 Kilometer rechtdoor, Sjef en dan een .... he da's die kerel die ons Jeaninenke gepaald heeft. Allez sjef , nu hard rechtsaf".



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:13
"THE ULTIMATE CD SPEED LIMIT!"
 
"Have you ever loaded a faulty CD into a high speed (30X or higher) CD-ROM player, heard it spin up to incredible speeds, rattling and whining, and thought to yourself: "this thing is going to explode? "



Kijk nu wat er gebeurt als je een cd lanceert met je dremel. Verbaast me overigens dat deze kerel nog leeft , gezien zijn andere experimenten, zoals het genereren van 200 kV , en zijn voorliefde voor chemicalien die exploderen.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:56
Koop hier Uw grote Dildo's !
 


Na alle vrouwonvriendelijke smut op deze site nu een door Opzij aanbevolen top shite. Deze winkel verkoopt al hetgeen Uw poesje begeert.



Al met kalkpoten.

22/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:32
Nog meer models
 
Wederom een website met wannabee Pron sletten. Omdat het aanbod nogal groot is heb ik alsvast een voorselectie gemaakt. Mijn favoriet met beetje platte tieten maar wel een leuk smoeltje. Een dame die goed is in Frans ! Een of andere freak, wier navel verwijderd kan worden en als afsluiter een lekker bekkie.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:17
Bis : Een filmpje maken
 
En wederom een site met een aantal zeer aantrekkelijke dames, die zich aanbieden om Uw familiefilmpjes op te beuren. Mijn keuze gaat deze keer uit naar Celeste.
Oh, en ik ineens dat ze ook op zoek zijn naar :
"hetero male actor for adult movies. Need to be athletic with a member of 9 inches minimum. If you are interested, please send us an e-mail."

Onnodig te vermelden dat U door mijn bijtijdse e-mail al bij voorbaat kansloos bent :-) ( en verder natuurlijk door het formaat van Uw lid ! )

Update :

Nog een site vol met aantrekkelijke ( en ook minder aantrekkelijke ) pRon starlets. Deze keer valt mijn oog op Courtney.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:48
Engelsche humor
 
Tja, ik weet niet wat U denkt van die Nederlandse 'comedie' series zoals van die draak van een Kleinsma of Oppassen en al die andere bagger. Zelden ziet U bij mij de mondhoeken enigszins omhoog gaan als het klapvee in een scheur ligt om een of andere leuk bedoelde opmerking van al die polder-acteurs. Nee dan de Engelse comedie.

Kijken we even terug in de historie ( althans mijn historie ):

Allereerst had je Monty Python. Ongeevenaard natuurlijk. Beledigingen op een eenzaam niveau. Onder het waakzaam oog van de spaanse inquisitie. Enzovoorts ,enzovoorts.

Enfin om een lang verhaal kort te maken, naderhand volgden ( in niet chronologische volgorde ) Allo, Allo , met de onnavolgbare officer Crabtree, Blackadder, Nesbitt , The League of Gentlemen, Have I Got News For You ( ook wel bekend onder het slappe aftreksel van de TROS "Dit was het nieuws" ), de gewoonweg briljante Fast Show van Enfield en co en Fawlty Towers en Keeping Up Appearances en alles van Connoly en the Chief en Mr Bean en en en en.


Onderschrift : Ik kom niet meer bij !

To da point, Engelse humor herfst , Nederlandse ontstijgt zelden het niveau van eerder genoemde B&A of ZegEensAA.
Boutros Boutros Ghali , Chris Wobble ! Ach en morgen wederom Scorchio !



Al met kalkpoten.

21/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:46
Zinloos Geweld.
 
Na het volgen van de discussies met Debby op Geen Stijl ben ik zelf eens op internep gaan zoeken naar een oplossing voor het zinloze geweld ( althans zinloos voor het slachtoffer, de daders hebben gewoon ZIN om iemand elkaar te rossen ). De pagina van Debby biedt voor rest weinig aanknopingspunten meer. Ze vond het schijnbaar zinloos om ons verder nog van informatie te voorzien. Al zoekend op het internep kom je dan de volgende shite tegen. Vol van informatie hoe te handelen als men een groep dronken met boksbeugels bewapende jongeren een bejaarde in elkaar ziet slaan. Het belangrijkste is schijnbaar het dragen van het lieveheerschbeestje speldje :



en voor de rest dient men LANGER dan EEN minuut stilte te houden. Ook leest men de volgende handige tips ( natuurlijk voorzien van scherp commentaar door onze Linkvos ) :

- Pak je gsm of ga naar een telefooncel en bel 112
Mwah, dan bel ik liever mijn Broertje ( kenners van Hassel hier ? ). Die is sneller ter plaatse en kan zo het werk van 4 agenten overnemen
Mobiliseer omstanders en kijk of je samen iets kunt doen
Ja, dat bedoelde ik dus met bovenstaand item ! Mobiliseer omstanders van 100+ kilo en een en al spier
Maak zoveel mogelijk herrie met zoveel mogelijk omstanders (roep brand)
Hahaha, wat worden we bang . Er is schijnbaar ineens brand uitgebroken midden op kale klinkers van de Grote Markt in Breda ! Het enige geluid waar die gasten van schrikken is dit.
Haal versterking
Kijk of je het slachtoffer meteen kunt helpen
Verleen zo mogelijk eerste hulp
Heb je geen EHBO-diploma, leg dan bijvoorbeeld je warme jas om het slachtoffer heen
Spreek hem of haar moed in, stel gerust
Vertel de politie wat je hebt gezien
Geef een nauwkeurige beschrijving van de dader(s)
Stel je beschikbaar als getuige.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 15:17
Gezellig kopje koffie buurman? Wel langs achteren binnenkomen !
 

Een simpele open dir vol met achterdeur plezier.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 02:10
My vrou en ander mans
 
Geweldig taaltje, dat Afrikaans. Zelfs de meest problematische seksuele problemen worden naar een soort van Bassie en Adriaan niveau teruggebracht. Zo is er een stel waarvan de vrouw na 14 jaar huwelijk eens een keer van een andere snikkel wil proeven:

Ben! Ek en my vrou is nou al 14 jaar getroud en is baie gelukkig en sy was 'n maagd toe ons getroud is. Soos die jare aangaan het ek onlangs besluit om haar toestemming te gee om met 'n ander man seks te mag . Aangesien sy nog nooit vantevore dit gedoen het nie, asook dink ek so 'n ondervinding kan tot voordeel van ons sekslewe wees.

De man van een ander stel wil weleens anaal proberen :

Jy noem dat penetrasie nie dadelik na anale seks gedoen moet word nie as gevolg van bakterie«. Maar wat dan van as die persone mekaar lek? Is daar nie ook baie bakterie«.

Een aantal belangrijke tips
- Vroue hou van voorspel.
- Mans hou van pornografie ( geweldige tip , niet pr0nmaster?)
- Vroue deel makliker intieme geheime.
- Grootte maak saak! ( inderdaad , geen geziek met piellekes van 14 cm )
- Orale seks is in! ( in indeed ! )
- Soen is in! ( mwah, hoeft niet perse )
- Praat oor masturbasie!

En als afsluiter de volgende vraag over het pre-ejaculaat :

"Man, ek dink ek is dalk in die moeilikhied... Ek wil weet hoe gevaarlik is die kleurlose vloeistof wat by jou voël uitkom voordat jy kom"

En altijd handig : een vertaling van Nederlandse woorden in het Afrikaans :

Vibrator : Skommelstokkie .
Baffen : Anus gesoen en gelek ( maar : Bone en uie moet liefs tydens die voorafgaande etes vermy word :-)
G-Spot :Die G-kol .



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 01:01
Pageviews
 
Marokkaanse meisjes bob plaatjes sapp islam vrouwen spauwhanen +open anaal lekkere van pijpen +dir de in


Even gekeken bij nedstat hoe men ons vindt. Blijkbaar zijn dit de meest gebruikte termen in de zoekmachines. Dus in het kader van het genereren van zinloze pageviews, zet ik alles in een post. Is lekker makkelijk voor de spiders.



Al met kalkpoten.

20/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 17:44
Nieuwe sexy losers
 
Er is weer een nieuwe editie van sexy losers uit. Geweldig strip feuilleton ! Je kunt nu ook de verschillende verhaallijnen chronologish bekijken.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 17:25
Patent Pending
 
Je kunt het je als uitvinder niet veroorloven dat iemand er vandoor gaat me je ingenieuze bedenksels. Gelukkig schiet ook hier het internet te hulp. Er zijn al diverse online patentaanvraag bureau's. Daar vindt U onder andere de volgende briljante creaties :

Met juwelen gedecoreerde velgen
'to provide a permanent means for enhancing the value and appearance of a motor vehicle'

Tuinmeubulair voorzien van Bijbelse teksten
'to provide outdoor scriptured furniture having an umbrella and chairs with scriptural passage imprinted thereon'

Een auto parasol.
'Now for the first time the unique and innovative SHADING DEVICE is being made available to millions of potential users'

Een anti-verkrachtings apparaat met natuurlijk :
'using a needle to to obtain a penile tissue sample and to cause penile tissue irrritation, and by obtaining a semen sample''

En vele andere nuttige uitvindingen.






Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 16:35
Gibberish
 
Blijkbaar hebben inmates van de mental institutions ook al toegang tot het internet



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 16:17
Annals of burn and fire disasters
 
Ik weet wel dat je met iemands ongeluk niet moet spotten. Maar je mag natuurlijk wel lachen over het droge commentaar van de doktoren in dit stukje. Met name de opmerking "The abnormal appearance and the contracture may prevent the patients having a normal sexual life" is de understatement van het jaar. Vooral als je net deze foto gezien hebt.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 01:03
Viva
 
"Tuurlijk moet je je tong bewegen bij het pijpen. Eikel in je mond, tong eromheen cirkelen, lekker kriebelen, voorzichtig puntje van je tong in zijn eikel, eikel dieper in je keel, met je tong m diep tegen je gehemelte aandrukken (dat hij het GOED voelt), draaien en bewegen met je tong, zuigen met je lippen. Ondertussen lekker zijn ballen strelen (zie topic BALLEN), zijn anus kriebelen (je hebt immers twee handen), je hand om zijn penis bewegen (aftrekkende bewegingen), tuurlijk altijd doorgaan met de eikel te bewerken met mond, lippen en tong. En ALS hij dan klaarkomt (lieft zo laaaaaat mogelijk), zorgen dat ie stevig in je mond zit, het zaad warm in je mond laten spuiten mmmmmmmm..... lekker oplikken en drinken en vooral de eikel/pik in je mond houden NA het klaarkomen. Dan heeeeel zachtjes doorgaan met kleine likjes en kusjes geven en hem zacht laten worden in je mond. En als toetje..... heerlijk tongen met hem.
Succes verzekerd mmmmmmmmmmmm "

Ehm, ik ben even speechless na het lezen van de reacties op het topic "Pijpen, slikken of stikken" op Viva Forum.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:30
Picleecher Back Online
 
Picleecher is weer in de lucht. Het centrale topic is op dit moment harige babes en nog meer behaarde dames. En dit model heeft zeker en vast het Guinness book of Records van langste schaamharen ter wereld. Nooit van een tondeuse gehoord, mens ?
Gelukkig zijn er ook zat beschaafd getrimde mosselen te aanschouwen.



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?