Slechts loze ruimte
22/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:22
Verhalen uit de bezette gebieden, deel I.
 
"Het is al weer 44 jaar geleden dat ik de geur van mijn thuisland heb opgesnoven . Ons land wordt nog dagelijks door kolonisten afgepakt. Inmiddels zijn wij al een minderheid in ons eigen vaderland. Tien procent van de bevolking is als gevolg van de bezetting overleden ( ruwweg 1,6 miljoen ). Arrestaties en martelingen zijn aan de orde van de dag. Vrijheid van godsdienst kennen we niet meer. De bezetter heeft bijna al onze heilige plaatsen vernield. Vrijheid van meningsuiting is allang verboden. Wij proberen de bezetter op alle mogelijke pacifistische manieren uit ons land te verdrijven. De bezetter wordt echter zowel politiek als economisch gesteund door alle Europese landen."

Quizje: Welk land is dit en waarom zie ik nooit demonstraties tegen de bezetter en voor vrijheid van dit land ?




Al met kalkpoten.

21/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:01
Onbenul
 


Na de twee aanslagen op "Joodse" doelen met als gevolg 23 doden en 300 gewonden, is Istanbul wederom opgeschrikt door terreur. Deze keer waren de doelen schijnbaar "Brits". Voorlopige schatting: 27 doden en 450 gewonden.
Men speculeert inmiddels volop over mogelijke motieven. Er wordt gelijk een verband gelegd met het bezoek van Bush aan Groot-Britannië. Zie je wel zegt men. Dat kan geen toeval zijn.
Verder roept men dat Turkije op deze manier bestraft wordt vanwege de steun die het gegeven zou hebben aan de V.S. in de strijd tegen Saddam ( ?? de V.S. mochten juist niet vanaf Turks grondgebied opereren ). Er zullen nog wel andere talloze theorieën bedacht worden, natuurlijk direct of indirect betrekking hebbend op Bush . Andere flauwekul theorieën die ik vanavond heb gehoord : Turkije is lid van de Navo, lid van de EU. Turkije is te westers etc etc.

Echter, naar de motieven hoef je helemaal niet ver te zoeken. Het is gewoon een sport voor die gasten. Wie maakt het meest aantal slachtoffers. Osama staat natuurlijk op eenzame hoogte, maar de andere clubs doen hun best zich ook te kwalificeren voor.. tja voor wat ?
Ik vermoed echter dat ze met deze aanvallen op Turkse (geen Joodse of Britse !) doelen hun doel voorbij zijn geschoten. Het leger daar is niet zo van de fluwelen handschoen. De martelkamers zijn waarschijnlijk al voorzien van voldoende rookwaar. De accu's staan weer aan de oplader. Ja, men neemt het daar niet zo nauw met de mensenrechten.



Al met kalkpoten.

20/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:18
Rot tot op het Bot
 
Nogmaals in het kader van ons motto een rotte link. Not Safe For Work would be an understatement.



Al met kalkpoten.

18/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:18
Silbador
 
Een gefloten taal dat Silbo. Gelinkt mp3'tje schijnt men te vertalen als :

"Hey, Servando!" "What?" "Look, go tell Julio to bring the castanets." "OK. Hey, Julio!" "What?" "Lili says you should go get the kids and have them bring the castanets for the party." "OK, OK, OK."
.

Zie ook de link bij Yahoo of de spaanse shite. Ik zal eens gaan informeren bij de LOI, want bloggen in Silbo gaat het helemaal worden, heb ik vernomen.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:00
Avontuur in Australië
 
Niet zomaar avonturieren, neen natuurlijk naakt. Lekker varen op een catamaran richting de Great Barrier Reef. Onderweg kunt U allerlei wildleven bekijken. Zoals zeekoeien en nog meer zee .. eh dingen. Als het U allemaal teveel wordt kunt U gewoon even plaatsnemen op onze anatomisch voorgevormde ligbedden. U kunt onderweg natuurlijk ook even gaan duiken. Met een beetje geluk maakt U dan zelfs kennis met die acteur uit Amsterdamned.

Naderhand is er zelfs mogelijkheid om geheel naakt door de bush te te toeren. Kortom de ideale vakantie...



Al met kalkpoten.

17/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:01
Loveparade
 


Waarom dat hele pokke eind naar Berlijn rijden als je gewoon hier in Nederland terecht kunt. Check de loveparade van Sittard-Geleen. Volgens de officiele shite staat de volgende parade gepland op 11 juli 2004. Noteer het alvast in Uw agenda.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:09
Slaaf Jan
 
"k ben een geile onderdanige slaaf, die zich graag laat gebruiken door mannen vrouwen of stellen. Ik pijp graag lullen leeg of lik volgespoten kutten weer leeg. Ook doe ik graag het huishouden in mijn jantina outfit en krijg dan graag straf."

Ja, lieve kindertjes. Het is weer tijd voor een "Oma en Opa zijn geil post". Vooral niet hier klikken ! Mocht U toch op een of andere ziekelijke wijze interesse tonen in dit stel, aarzel dan niet om ze te mailen.



Al met kalkpoten.

16/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 16:43
Indymedia
 
De bouncers van Yakuzi zijn vandaag op jacht. Op Indy-anen jacht wel te verstaan. Helaas was de Nederlandse tak van dit slinks medium er snel bij om de boel op te schonen. Wij staan overigens volledig achter deze axie. Ik meen me nog te herinneren dat de Amerikaanse tak van deze club ons ooit eens uitmaakte voor warmongerers.

Dus vandaar even een linkje naar de kalender van deze nep-Amerikanen. Toch handig, zo'n online kalender.




Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?