Slechts loze ruimte
08/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 01:44
Noord Korea
 
Noord-Korea is als staat ten dode opgeschreven. Het hele concepts is mislukt. Echter de machthebbers daar menen ons nog te kunnen chanteren met een atoombom. Chris vraagt ons om kant-en-klare oplossingen voor dat conflict. Ik heb mijn zegje gedaan. Ik ben zeer benieuwd naar Uw oplossing van dit probleem.



Al met kalkpoten.

07/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:53
Libresse
 
Onze Bredasche medeblogger doet ook mee aan de nieuwe filmcompetitie bij Libresse. Klik hier en stem 5 om Arthur aan de top te helpen.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:32
Rate my network diagram
 
Eindelijk eens een serieus reet dingetje. Mijn diagram staat zovast hier. Tenminste, het nepwerk bij mij thuis. Dat van de zaak heeft U niets mee te maken.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:11
Langharig werkschuw tuig
 
Tuig is het. Hedde soms overdags niks te doen of zo ? Neen, natuurlijk niet. Werken zal er wel niet bij zijn bij dat volk. Maar ondertussen natuurlijk wel elke maand van de bijstand trekken. " De politie liet hen verder met rust, omdat zij geen overlast veroorzaakten." , staat er dan. Pardon ? Een zooitje ongeregeld klimt op iemands dak en dat zou dan geen overlast veroorzaken ? Nog en even je mag ongestraft inbreken...

Wat zegt U ? Oh, dat mag al. Alleen heet het dan kraken.



Al met kalkpoten.

06/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:46
CMD, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.
 
De opleiding Communication & Multimedia Design heet je welkom op deze website ,staat er. Natuurlijk compleet met Open Dir protocol, alwaar men de voortgang van de leerlingen kan controleren.
Een heel gezellige opleiding, zo te zien. Vooral deze dame trekt mijn aandacht, vanwege haar orale kunsten. Een echt handneukertje, niet ?

Valt er voor de rest nog iets te zien ? Vast wel, maar ik heb geen zin om al die directories te gaan doorzoeken. Vooruit , de laatste hit van Nena en Wild staat er ook. Eigenlijk best een kutnummer, maar op volume 100 best te pruimen.



Al met kalkpoten.

05/11/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:37
Dieren
 
Hoe vangt een slang een konijn ? Nou zo. Ongelooflijk, hoe die slang zijn anatomie kan vervormen om dat konijn binnen te krijgen. Waar ? Nou op het Belgische dierenparadijs ! Compleet met angstaanjagende arachniden.



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?