Slechts loze ruimte
02/10/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:08
Nog meer voer voor de VEB ?
 
Hallo , Uw spreekt met de informatielijn van AHOLD. Wat, U wilt weten wat de bestuurders verdienden ? Neen, dat mogen we niet zeggen. Dat is vertrouwelijk. Wat vraagt U ? Ja , we moeten dit jaar 400 banen in Nederland schrappen. Maar dat is normale bedrijfsvoering. Wat zegt U ? Nee, die 20 miljoen , dat is gewoon peanuts vergeleken met het internationale bedrijfsleven ! Wat.. Euh nee, dat wil niet zeggen dat de Nederlandse vakkenvuller net zo veel kan verdienen als die in de U.S. hahahah, da's een heel ander land met andere levensstandaarden. Dat begrijpt U toch wel , niet. Hahaha. Wat zegt U ? Vakkenvullers in Argentinie ? Hmm , kijk daar kunnen we wat mee. Dank U voor de tip. Voortaan vakkenvullers in Nederland voor 1 euro per uur. Wat is uw bankrekeningnummer ? Voor die gouden tip dan.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:41
Certified
 
What ? CE-certification ? Hahahaha. That's long overdue. Spauwhanen is now GE Certified... Eat that.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:31
Rene from the cafe
 
Of niet... Ik weet niet wie deze Rene moet voorstellen. Ik denk echter wel dat ie enige connecties met Hegre heeft. Ook al weer Noorse meiden...Die Noorse dames zijn toch wel wat beter bedeeld dan Yvette en Mimi.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:10
Diesel
 
Nee, niet het spijkerbroekenmerk. Diesel was een duitse uitvinder die zijn tijd ver vooruit was.



Wat ziet U hier ? Nou ,gewoon de meest krachtige diesel motor in de wereld. Even wat feitjes :

Gewicht : 2.300.000 kilootjes
Vermogen : 110.434 pk'tjes bij 102 rpm

Enfin, kijkt U zelf maar eens naar dit monster.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:04
Slipje
 
Mensen , die ik niet ken , gaan applaudiseren om iets ( ik weet ook niet waarom ) en dan blijkt dat een van die mensen heur slipje vergeten is aan te doen.... Ach linkjes jatten van mensen zonder oren is nooit zo leuk als het oorspronkelijk lijkt. Evengoed het is iets met voetbal meen ik.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:45
Xen
 
Door drukke werkzaamheden op mijn werk , loop ik inmiddels waarschijnlijk al een paar maanden achter op de laatste technologische ontwikkelingen. Via Mark's site vang ik zo nu en dan nog wel eens wat op. Maar de laatste keer dat ik linux.org of zo bezocht heb kan ik me even niet meer herinneren. Soms vang je echter nog wel iets op. Zo zag ik vandaag in een of ander irc-log een verwijzing naar Xen. Dit principe is natuurlijk al een paar jaar bekend , ook dankzij de jongens van VMWare. Voor mij evenwel weer even een impuls om dat spul weer eens goed te gaan bekijken. VMWare heb ik al eens een jaar of 2 1/2 uitgeprobeerd. Prestaties waren toen al indrukwekkend voor een virtual machine. Dus ik zal binnenkort ( waarschijnlijk januari of zo ) toch eens een kleine samenvatting van al dat spul gaan geven. Ik heb al ongeveer 20 OS'en om uit te proberen...



Al met kalkpoten.

30/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:01
Hic,
 
this is your caplain, eeuh captain spleaking.

Bah, dronken piloten. Ik pak voortaan gewoon de auto. Da's wel zo veilig !



Al met kalkpoten.

29/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:48
Fransen
 
Blijft toch leuk, een beetje tegen de Fransen kankeren. Vandaar dat ik toch maar eens op de .fr shites ging zoeken naar wat materiaal. Nou dat valt dus vies tegen. Rambo in het duits nasynchroniseren schijnen die knoflookvreters leuk te vinden. Of de Matrix. Wat wel voor de fransen spreekt is het hoge gehalte aan lekkere wijven , meestal op het strand gefilmd.

Maar die mannen zijn volgens mij allemaal stiekeme bruinwerkers.



Al met kalkpoten.

28/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:51
Metallica
 
was vroeger een van mijn favoriete bands. Tot ze met hun "Enter sandman" en shit veels te soft werden. Maar die cover van Whisky in the jar kan mijn goedkeuring wel dragen..



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?