Slechts loze ruimte
01/05/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:43
Vampire Witch, Queen of the Hell
 

Samara, beter bekend onder haar heksennaam Aranka, vertelt het een en ander over haarzelf. Ze vindt muziek boven alles belangrijk. Natuurlijk zijn mijn ouders ook belangrijk, want zonder hun zou ik ook niet naar school kunnen, saxofoon kunnen spelen enz..
Kortom een perfect voorbeeld een onuitstaanbaar puberend wicht, dat ook nog eens haar feauteaux online gegooid heeft.



Al met kalkpoten.

28/04/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 01:43
Foto Koppel
 
feauteaux
Op de hoofdpagina van dit koppel wordt om een of andere toegangscode gevraagd. Via de obligate lycos-hpbimg link komen we echter gewoon bij de feauteaux terecht. Wederom een allegaartje aan vunzigheden, met dit als toppunt..



Al met kalkpoten.

27/04/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:53
D-Day : Domino Day
 
One by one the will fall Vandaag is het Domino dag. Ons tweede bezoek brengt ons bij de firma Bührmann-Ubbens, bekend door hun papier, enveloppen, verpakkingen en zeefdrukmaterialen en als producent van enveloppen.
Minder bekend is dat ze hun domino servert semi-open gegooid hebben.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:38
D-Day : Domino Day
 
One by one the will fall Vandaag is het Domino dag. Alleerst brengen we een bezoekje bij UNet, hoster onder andere van een wereldwijde service voor het KLM Cabine personeel. De achterliggende servert draait natuurlijk op Domino. Hier kunt U de logbestanden van de diverse databases bekijken. Overigens, kan iemand de view opsporen om deze database te bekijken ?



Al met kalkpoten.

25/04/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:38
Pascalle
 
Een hele poos geleden hadden wij al een post over ene Pascalle, die allerlei naakt feateaux online had gepleurd. Helaas besloot Pascalle om deze weer te verwijderen. Tot mijn stomme verbazing kwam ik ze deze week weer tegen bij de MSN groepen.

Leuk overigens dat ze mensen waarschuwt om haar site niet te deeplinken : "Heeft mijn foto's op hun site gezet zonder hier tot toestemming te hebben en heeft een link met een andere site gemaakt zo dat mensen makkelijke mijn foto's kunnen vinden. Nu is het probleem dat een vriend van mij die foto's heeft gezien ookal was dat niet de bedoeling."
Mirror...



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?