Slechts loze ruimte
12/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:28
Das Ejaculat
 
Linkje gejat van kicken : Ert en Bernie.
Nu alle filmpjes te zien in deze dir.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:03
Pussy !
 
Een open dir vol met pussy in alle vormen en maten.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:59
Enige pron
 


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:16
Severe crash
 
Verscheidene indicaties dat het nu toch wel eens dringend tijd wordt om die backup te maken ! Ik vindt vooral deze hilarisch ( verrek er zit zo'n duracell konijn in mijn pc ).



Al met kalkpoten.

10/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:19
Ehe
 
Ehe S.

Vindt je dat ik nu tever ga met mijn entries ? Ik bedoel maar vanwege het feit dat ik maar een simpele gastlogger ben.


Linkvos.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:12
Caveat
 
Mijn vorige posts mogen misschien blijk geven aan een ongebreideld racsicme , maar ik kan U verzekeren dat mijn reacties op geheel hilarisch bedoeld waren op zekere opmerkingen in eerder genoemd forum van kutmoslims ( zoals eerder gezegd anders dan de goeie moslims ). In het geval dat U zich aangesproken voelt door mijn opmerkingen kan moet ik U als een aarsch aanspreken , omdat U zich superieur voelt over de vrouw. Ik kan niet begrijpen dat dit soort onzin anno 2003 ( ja in Westere Jaartelling welliswaar, maar U bevindt zich ook in het Westen anders las U dit niet ) nog getolereerd wordt ( ja ik weet van onze SGP bejaarden, maar die worden op dit moment dan ook aangeklaagd ! ).



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:57
Neeeeeeee
 
Onze vrienden op het moslim forum verspreiden ook nog een gezellige berichten over Hollandse vrouwen die zich tot de Islam bekeren. Op zich geen probleem voor mij, atheist zijnde , maar door dit soort ONZIN wordt mijn woede toch wel gewekt :

Toen ik een Marokkaanse jongen leerde kennen, was mijn interesse nog steeds niet gewekt; ik was tenslotte ook pas 14. Ik merkte wel dat hij een andere achtergrond had dan ik; zo mocht ik hem niet bellen en haalde ik het niet in mijn hoofd om mij binnen 300 meter van zijn huis te begeven. Als we met een groep op het winkelcentrum hingen en er kwam een oudere Marokkaanse man langs dan werd er niet meer gesproken en zeker niet tussen de jongens en de meisjes. Ik vond dit soms wel raar, maar dacht er verder niet bij na; ik paste mij aan.

Pas toen de toekomst ter sprake kwam en de Marokkaanse jongen mij doodleuk vertelde dat er helemaal geen toekomst voor mij en hem was, realiseerde ik me dat het verschil tussen ons misschien toch groter was dan ik dacht.Ik stelde hem vragen waar hij geen antwoord op wist en dus ging ik zelf op zoek naar informatie over de Marokkaanse cultuur. Al gauw kwam ik daarbij uit op een godsdienst waarvan ik alleen op school wat had geleerd; de islam. Om te beginnen nam ik een verouderde versie van de Qoraan al-Kariem mee naar huis. Daar zou ik vast in vinden wat ik zocht.


[Edit][/Edit] Toch eens kijken of er voor mijn broertje geen lekkere moslima rondloopt ( zie eerdere post ) . Lijkt me wel gezellig zo'n schoonfamilie.

Linkvos




Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:42
Leve de integratie ?
 
Om toch nog onze allochtone medemenschen op de stang te jagen ( een looden stang van ongeveer anderhalve meter lang en vijf kilootjes in gewicht )

Op mijn dagelijkse zoektocht naar Pron , kwam ik deze site tegen. Eerst denk ik nog , alla dat moet toch kunnen. Maar verderop krijg ik toch sterk de behoefte om mijn vriend D.H. Rumsfeld eens te attenderen op de mogelijke verbanden tussen 9-11 en de Nederlandsche Moslim gemeenschap.

Zie onderstaande adviesen aan de moslim vrouw ( af en toe becommentarieerd door iemand ( met dank aan LinkVos ) :) )

Tien adviezen aan de moslimvrouw :

Maak een smeekbede om jouw huwelijk succesvol te maken. Alle goede zaken komen van Allah de Verhevene. Vergeet Allah de Verhevene niet te vragen om een succesvolle huwelijk te hebben die in deze wereld begint en verder zal gaan met de wil van Allah in de Paradijs. -> Linkvos : Pijpen is de sleutel tot een succesvol huwelijk !

Luister en gehoorzaam! Je man gehoorzaam zijn is Fard (verplicht)! Jouw man is het hoofd van jullie gezin. Geef hem dat recht en dat respect. -> Linkvos : tHAT RIGHT BITCH, OBEY YOUR HUSBAND !!

Tracht altijd je man tevreden te stellen, hij is jouw sleutel naar het paradijs. De profeet (Allah's vrede en zegen zij met hem) heeft gezegd dat wanneer een vrouw overlijdt en haar man tevreden over haar is, zij het Paradijs zal betreden. Dus… stel hem tevreden. -> Linkvos : Zie bovenstaande opmerking over pijpen !

Een woordentwist is net een brand in huis. Blus het door simpel je excuses aan te bieden ook al was het jouw fout niet. Als je terugvecht dan zorg je ervoor dat je hout bij het vuur gooit. Kijk hoe aangenaam een discussie eindigt wanneer je vriendelijk zegt dat het je spijt en dat je weer vrienden wilt zijn. -> Linkvos : I'm the man !!

Dank je echtgenoot constant voor de goede leuke dingen die hij doet. En dank hem nogmaals. Dit is belangrijk want de tegenovergestelde van dit is de karaktereigenschap van de vrouw in de hel. -> Linkvos : Waar blijft mijn bier, kut !!

Speel en maak grappen met jouw man. De geheim van de man is dat zij zoeken naar vrouwen die luchthartig zijn en die gevoel voor humor hebben. De profeet (Allah's vrede en zegen zij met hem) gaf aan Jabir het advies om te trouwen met iemand die hem kon laten lachen en die hij kon laten lachen. -> Linkvos : 'S kijken of je zo blijft lachen als ik je anaal penetreer !

Draag jouw sieraden en kleed je mooi aan thuis. -> Linkvos : Met wie heb je nou weer lopen sjansen, kuthoer. 'Splatch, Slap, Auw, Auw , Houd je smoel stom wijf , Bang ,Bang , Brandbom. He Allah is weer tevreden. Onze familie eer is gered. ;) '

Onderzoek de eigenschappen van de Hoor Al-Ayn en probeer hen na te bootsen. De Qor'aan en de Soenna beschrijft de vrouw in het Paradijs met de zekere eigenschappen. Zoals de zijde die ze dragen, gebruik kohl voor je ogen om je ogen groter doen te lijken en zing voor je echtgenoot. ' -> Linkvos : Smith & Weson voor je ogen helpt ook veel !

Als je man thuiskomt, ontvang hem met een wonderbaarlijke begroeting. Stel je voor: je man komt thuis, jullie huis is schoon, een prachtige goede mooie geklede vrouw, het avondeten staat klaar, de kinderen zien er goed verzorgd uit, een schone slaapkamer - wat zou dit doen voor zijn liefde voor jou? En stel je voor wat het tegenovergestelde met hem zou doen. ->
Linkvos : O.k. bitch , wat heb je nou weer uitgespookt ? Slatch , flatch, uppercut , K9 , Bob Sapp style, kidney-kick etc. En dan als de ambulance komt wel zeggen dat je van de trap bent afgevallen, he ! Kutwijf.

Gebruik de goede eigenschappen die jij hebt om op een toegestane manier de hart van jouw echtgenoot te overwinnen. Alle vrouwen hebben een sieraad waar Allah hen mee gezegend heeft. Gebruik de schoonheid die Allah jouw geschonken heeft om de hart van je echtgenoot te overwinnen. -> Linkvos : Zuigen kreng. Wat ?. Je hebt geen tanden meer? Des te beter. Zuigen zonder kunstgebit herfst !

Ter afsluiting: vergeet nooit om een smeekbede aan Allah de Verhevene te vragen om jouw huwelijk succesvol te maken
-> Linkvos : En een snel einde aan je miserabele leven te maken !!

Linkvos is fel op anti-vrouwen sites van kutmoslims ( dus alleen van kutmoslims, niet van de goeie ! ).



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:55
Hallo Samatha
 
Onze vriend Bertram, wie kent hem niet , geniet moet volle teugen van de geneugten der Thaise vrouwtjes.
Trouwens , deze site zit vol met open dirs, en geklaag over Microsoft . Zoekt en U zult vinden.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:29
Iets voor VK ?
 


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:12
Ik zoek een man !!
 
Als ik zo kijk naar de plaatjes van deze mevrouw, denk ik dat haar kinderwensen hoog op het verlanglijstje staan. Ze is echter vies van seks voor het huwelijk. Dus dat schiet niet echt op. Alhoewel, ik hoop niet dat de voortplantingsdrift van deze familie al te hoog is, ook al vanwege het hoog genetisch bepaald gehalte aan dikke konten.Gelukkig voor ons is dit een uitstervend ras . Trouwens wel een leuke brievenbus. Enfin zo kan ik nog wel drie dagen doorgaan, maar allee op naar de volgende oPeN DiR.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:45
Denk aan je toekomst
 
Ik denk dat ik 'm al eerder op een of andere blog voorbij heb zien komen, dus voor de tweede keer de school voor meiden die vooral een carriere achter het C.S Amsterdam ambieren.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 11:09
Leve de integratie
 
Best lekker zo'n Turks wijf. Meer foto's in haar open dir. Ben alleen benieuwd wanneer haar snor gaat groeien.

Linkvos.



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?