Slechts loze ruimte
23/07/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:00
Elmario
 
Het is al een tijd geleden dat El Mario zijn site bijgewerkt heeft. Ach, blogmoeheid slaat overal toe. Maar goed, er staat ineens een nummer met gitaren om te beluisteren, van Julliette and the Licks. Nooit van gehoord overigens, maar evenwel gitaren, zoals BT zou zeggen ..



Al met kalkpoten.

22/07/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:39
UpPrinten
 
Het hele upload gebeuren begint langzamerhand te vervelen. Na de zoveelste verneukte fotogallerij van scouting "De Vrolijcke Pederasten" heb je het wel gezien. Vandaar dat wij vandaag wat leven in de upload-brouwerij pogen te brengen middels een nieuwe variant. De zogenaamde UpPrint. Hoe vraagt U zich af ? Nou , gewoon naar start ... printer toevoegen ... lokale poort ... tcp/ip poort ... adres : 131.155.112.96 , poort 9100 en tenslotte als driver de Tektronix Phaser 840 ( eventuele Unix gebruikers weten wel het ze hun printcap of CUPS moeten aanpassen ). Leef U uit en spaar de inkt niet, zou ik zeggen. Overigens, de uitvoerlade bevindt zich ergens in de faculteit Technische Natuurkunde van de TU Eindhoven ..



Al met kalkpoten.

20/07/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:18
De man van zes miljoen
 
Alles is goed afgelopen. Tenminste, als je de media mag geloven. Het lijkt erop dat president Arroyo het leven van één man gered heeft door haar militairen een paar dagen eerder uit Irak te halen. Er gaan echter geruchten dat er meer eisen waren. 6 miljoen eisen om precies te zijn. Genoeg voor twaalf 9/11 reenactments ..

Gevonden bij Wretchard.

Other news, dezelfde president begint bang te worden ..



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:12
Walvisstaart
 
Via de gepensioneerde blogger kwam ik vandaag een mij nog onbekende term tegen. Naast de bekende kamelenteen bestaat er nu ook zoiets als een walvisstaart .



Al met kalkpoten.

19/07/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:58
Sport
 
_billenUitzendingen van vrouwensport konden vroeger bij mij steevast rekenen op een vlugge duim naar de volgende zender. Gelukkig is er sinds het neerhalen van de muur het een en ander veranderd. Die oost-europese "dames" hebben inmiddels plaats gemaakt voor wat appetijtelijker spul.

Via Onze Zuiderburen



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?