Slechts loze ruimte
13/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 16:49
De prostaat
 
kan zich vervelend gaan gedragen als je wat ouder wordt. Naast prostaatkanker zijn er vele andere kwaaltjes die voor de nodige problemen kunnen zorgen. Vul eens deze questionaire om te kijken of U ook last heeft van prostatitis. Wees echter niet ongerust als de uitkomst er slecht uitziet. Deze pagina geeft een volledige handleiding om het probleem, zonder tussenkomst van een kwakzalver , zelf op te lossen.....Enige benodigheden : KY en latex handschoenen...



Al met kalkpoten.

12/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:58
Zwarte vrijdag
 
12 september moet vanaf vandaag gewoon zwarte vrijdag heten. Een door de V.N. verplichte internationale herdenkingsdag, als het aan mij ligt.



Al met kalkpoten.

11/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 14:02
Even een vraagje
 


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 01:14
Godverdomme
 
Gover de godver. Zit ik uitgeput van een werkdag van 13 uur even op mijn gemak t.v. te kijken. Nederland 1 met een of ander zeik verhaal over Guantamo Bay. Daar zitten dus gasten die het nodig vonden om vanuit allerlei uithoeken in de wereld naar Afghanistan te vertrekken om daar tegen de V.S. te vechten ( of toen de V.S. er nog niet waren tegen ongesluierde vrouwen, mannen zonder baarden etc. , kortom islam-waardige doelen ) . Dus gewoon kutvolk.
Al die gasten zijn na de bevrijding van Afghanistan door de V.S. ( U weet mogelijk nog dat WIJ in 1944-45 bevrijd zijn door de V.S.) geinterneerd in een kamp in Guatamo Bay op Cuba. Tja, einde verhaal zou je zeggen. Nee dus. Daar komen de zeikerds van Amnesty en weet ik wat voor organisaties. Bla, mensenrechten, bla,bla,advocaten, bla etc. Als diezelfde organisaties zich nou eens druk gaan maken over de situatie van de gemiddelde vrouw in islamgebied ( onder meer in de sub-urbs van Parijs ). Maar ja, daar haal je den pers waarschijnlijk niet mee. Enfin, in die landen ( o.a. Frankrijk ) wordt je sowiese in elkaar geslagen of vervolgd als je zulke zaken aan de kaak stelt.....

Update : Het verval van het Nederlandsche onderwijs begint zich ook al te tonen in onze posts. Het is natuurlijk Guantanamo Bay.



Al met kalkpoten.

07/09/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:31
Auto wassen
 
Kleine wasjes , Grote wasjes ? , doe ze die wasmasjien. Laat maar lekker draaien....



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?