Slechts loze ruimte
24/04/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:48
Diana
 
De feauteaux van de stervende Diana zijn ondertussen ook al gepubliceerd. Teleurstellend op zijn minst voor een ieder die dit verwachtte. Evenwel, de feauteuax.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:05
De kindertjes
 


Via het vernieuwde LaatMeNou kwam ik terecht op een databank over vermiste Nederlandse kinderen. Nou ja, Nederlands ? Het mag dan een multiculturele samenleving heten, maar ik moet het eerste blanke snoetje nog zien op de zoek pagina's. Namen als NANCY HASSAN ABDEL-HALIM AKEL, HASSATOU BALDE en KAHA ABDI ALI.
Bij deze doe ik dus een dringende oproep aan alle nederlandse Dutroux-in-spe's. Kies Uw slachtoffers voortaan meer conform de statistische verdeling van de Nederlandse bevolking, zoals onder andere te vinden op de webshite van het CBS. Houd Nederland multi-cultureel !



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 12:50
Catharina
 


Catharina, woonachtig in het Friese Joure, is vaak voor de lens van de camera te vinden. Deze geringde oma geeft op haar eigen kunstzinnige manier de kwaliteit onzer posts weer.



Al met kalkpoten.

22/04/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 23:51
Dildo's
 


"Hi , my name is Dildolady but my friends call me Sandra. I am 34 years old and live in Rotterdam and that is in the Netherlands. In a nice apartment overlooking the river Maas. "

De vriend van Sandra behoort schijnbaar , in tegenstelling tot de vaste loggers op de spauwhanen, tot de wat minder bedeelde mannen . Sandra zoekt daarom haar heil in allerlei silicone en rubber speeltjes. Op deze pagina kunt U zien wat ze zoal in haar gaten weet te persen.





Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:20
Andreee
 
Als het nog niet erg genoeg is dat de echte zijn eigen shite heeft. Nee, er bestaat ook zoiets al de andere Hazes.

"Geniet van een onvervalst Amsterdams geluid. Gewapend met hoed, jas, zonnebril ..." .
Het enige Amsterdamse geluid waar ik van geniet is het geweeklaag als ze weer eens van NAC verloren hebben. Evenwel, kijk ze eens uit hun dak gaan, daar in het kille noorden. Het swingt echt de pan uit...

Hier kunt U overigens een berichtje aan de andere Andre posten.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:29
Koffie
 
Twee liter, dat is mijn dagelijk benodigde hoeveelheid van deze toverdrank. Vandaar ook mijn vreugde, toen ik deze shite ontdekte.

"In de loop van 2004 is hier alles te vinden over koffie. Maar je kunt hier straks ook meer informatie vinden over diverse andere warme dranken.", vermelden ze ten overvloede. De vreugde was echter van korte duur. Ik vermoed dat er binnenkort zeer weinig informatie meer te vinden zal zijn....



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?