Slechts loze ruimte
26/01/2004
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 01:21
Aldus Lothar
 
Euforie. Zo kan men de hele situatie rond de repatriatie van de drugscriminelen uit Thailand het beste omscrhijven. Schijnbaar moeten we met zijn allen de vlag uithangen. Echter, bij de Spauwhanen hangt de vlag halfstok. Een wereldwijd probleem wordt gebagatelliseerd door de slechte bestuurders in Den Haag. Iemand loopt Schiphol binnen met een rugzak vol met cocaine en wordt vervolgens teruggestuurd naar land van herkomst omdat er geen mogelijkheden zouden zijn voor vervolging ?
Drog ! Zolang de normale Nederlander zijn parkeer- en snelheidsbekeuringen zonder tussenkomst van de rechter op zijn deurmat kan vinden is er geen tekort aan mogelijkheden. Zolang de normale Nederlander legitimatieplicht heeft op zijn werkplek ( uitroepteken !!. ) en de crimineel op straat niet. Ach, er verandert nooit iets. De werkende man/vrouw betaalt zich scheel, de rest profiteert. Evenwel, zo wordt het de criminelen wel heel gemakkelijk gemaakt. Het maakt niet meer uit wat je wat doet, je komt toch terecht in een Nederlands hotel. Compleet met fanfare begeleiding en koninklijk zegen.

Zou het andersom ook werken, vraag ik me dan af. Zo is verkrachting binnen het huwelijk schijnbaar alleen maar in Nederland en de V.S. strafbaar. Om maar niet te spreken over vrouwenbesnijdenis, lijfstraffen op school, eerwraak etc. Dus een ieder die zich hier aan schuldig zou maken in Nederland kan vervolgens uitgeleverd worden aan zijn/haar thuisland en gelijk met het eerst volgende vliegtuig terug vliegen ? Hahaha. Lol. Wij verdienen dit, IMHO.




Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?