Slechts loze ruimte
31/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:59
Clinton seniel ?
 
Als je de op volgende shite gaat kijken lijkt het alsof we in het jaar 2000 leven. Is iemand bij de Amerikaanse overheid laks geweest of is dit een initiatief van da bitch Hillary ?



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:51
Hoe stom kun je zijn ( vrij vertaald ).
 
Schijnbaar komt FOX met een nieuwe serie met oude videobeelden over stomme mensen. Maar allez, they don't call me linkFOX for nothing.



Al met kalkpoten.

30/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 22:08
OODW : Joost en Pia
 
Kijk, zo is er natuurlijk geen lol meer aan. Het vinden van OD's op Lycos is sowieso al kinderlijk eenvoudig. Maar om dan je hele shite dan maar als open dir uit te voeren gaat wel heel erg ver. Maar goed : Joost en Pia houden van SM. Je weet wel, da's iets met ketting door je lippen , billenkoek en het oefenen van je padvinders knoopkunsten.


Oh Ja, schijnbaar gaat Joost dit jaar alleen op vakantie . Tot over 4 weken schat !

Update : Zie ik ineens in de archieven van Apesnikkel dezelfde post. Dus bij deze , eerder gepost door Danny ! Wordt natuurlijk ook steeds moeilijker om uit dezelfde vijver een andere vis te vangen. Ik ben benieuwd hoe "orgineel" mijn andere posts blijken te zijn.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:44
ODW : De stiefvader van Pablo
 
Vuile Pedofiel

De heren van drijfzand hebben van de week al kennis gemaakt met Pablo. Pablo heeft een voorkeur voor jongens rond de 16 jaar, en het liefts jonger.

Ben ik volop aan het speuren om onze ODW te vullen met materiaal ,kom ik ineens bovenstaande kerel tegen. Henk ( zo heet hij ) is ook niet vies van jonge jongens, getuige de inhoud van zijn open dir. Zal ik even een mailtje naar het meldpunt kinderporno sturen ?



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 21:27
ODW : Katrien
 
Bijna vergeten , het is ODW. Even snel nog een paar open dirretjes vinden.
Ah, Katrien. Ze is 34, gelukkig getrouwd met Dirk en ze hebben 2 kinderen. Waarom zet je deze rotzooi dan op het internep , Katrien. Of zou Dirk hier meer van weten ? Enfin, bijbehorende open dir. Korte bespreking :

Als de foto's van Katrien met een goede belichting en onder de juiste hoek genomen worden is ze zeker niet onaardig om te bekijken. Ik zei , onder de juiste belichting.

Die Dirk heeft trouwens een enorm zwaard. He , dat zwaard is ineen gegroeid?

Kijk Katrien, ik ben een vliegtuig. Ja Dirk , ik ook.

En zo gaat het nog even door met nog een stuk of 300 270 feauteaux. Het blijft voor mij een raadsel wat iemand bezielt om zich zo op internet voor gek te zetten.

Update : Na enige contemplatie wordt mij wel duidelijk dat alle bloggers zich ook elke dag voor gek zetten op het internep. Dus excuses aan Katrien en Dirk. Ga vooral zo door !



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 03:03
Heerlijk relaxen met Sabine
 
Ik peins er niet over binnen een straal van 100 kilometer van dit monster te komen. "Ik vind het ontzettend geil om heren een onvergetelijke avond te bezorgen." Gelukkig staat er op deze site niks over kinderen. Nog een paar jaar en dan zal deze evolutionaire fout , die zichtbaar niet tot de Homo Sapiens hoort, gelukkig uitgestorven zijn.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:15
21 x Aria
 
21 maal Aria Giovanni ( en via de hoofdpagina nog een paar andere bezienswaardigheden ).

Dood



Al met kalkpoten.

29/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 20:22
Waar is Mulder als je hem nodig hebt.
 


Area 51 is schijnbaar verhuisd. Alle experimenten met buitenaardse technologien vinden nu plaats in Area 6413. Waarom 6413 , zult U zich afvragen. Heel simpel : 64 -13 = 51. Overigens vinden de meeste heimelijke activeiten nu ondergronds plaats. Logisch, niet. Althans volgens deze web-shite wel. Een shite vol met samenzweringstheorien, zoals de connectie tussen dode katten en experimenten van het leger op de bevolking. Ook boordevol links naar geheime documenten, die bijna allemaal dood zijn.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:45
Overal reeds bekend
 
Zelfs aan de andere kant van de oceaan zijn ze inmiddels overtuigd van de blog-kwaliteiten van den Linkvos. Ook eens proberen?



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 19:18
Otogai-San
 
Een shite boordevol kunstzinnige flash filmpjes. Deze is heel leuk gedaan , met hulp van filmbeelden van Dawn of the Living Dead ( meen ik ). Zoek de rest zelf maar op zijn shite. Zo te zien aan de linkjes is het een kennis van die Nederlandse flash-kunstenaar, de heer Hoogerbrugge. De shite van de heer Hoogerbrugge is overigens een kunstwerk op zich.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 17:42

Omdat ik zelf weleens kranen bedien weet ik hoe moeilijk het voor ongetraind personeel kan zijn om zo'n mechanische dinosaurier onder controle te houden. Het is bij sommige bedrijven zelfs een gewoonte om de overlast beveiligingen te overbruggen en dan kun je er natuurlijk op wachten dat zoiets gebeurt . Klik op onderstaande feauteau om de rest te zien.






Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 14:21
Op de markt
 
Al snuffelend door de advertenties op Marktplaats.nl kom je zo nu en dan wat eigenaardige zaken tegen.

Zo zoekt Kelly een nieuwe opa en oma. Misschien is dit echtpaar wel iets voor je , Kelly. Ik weet alleen niet hoelang het nog duurt eer ze beschikbaar zijn. Verderop vinden we Robert, die wel een heel eigenaardige fetish heeft. Nou , misschien kan Sabine je verder helpen. Frank is op zoek naar foto's van dronken vrouwen. Dus bij deze

Nog eens even bij de contact advertenties kijken. Ah weer iemand met een fetish.

Het leukst vind ik de advertentie van de heer van Winsten. Gelijk gekocht natuurlijk. Ik moet alleen nog even sparen voor een boot.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 13:48
Steven Seagal
 
Een paar gasten maken een filmpje over Seagal en Crocodile Dundee. Seagal is niet vermaakt en komt verhaal halen.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 02:34
Ode aan D.
 
Even gewoon een linkje voor bekenden.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 02:05
Waar is de CPN gebleven ?
 
Die communisten waren zo gek nog niet. Dan bedoel in natuurlijk niet alle repressies en massamoorden ( tussen de 10 en 20 miljoen slachtoffers door Stalin alleen ). Ik heb het hier over winkels. Ja winkels. Heeft U de afgelopen tijd nog een winkelstraat bezocht in het gezelschap van uw eega ? Meestal gaat dat zo :

Eega : "Ik moet nog even naar de stad om een nieuwe bh te kopen , ga je mee ?"
U : "Moet dat"
Eega begint te mokken.
U ( in het belang van de vrede ) : "OK, ik ga al mee"

En dan begint het pas. Eerst een uur rondrijden om een parkeerplaats voor je auto te vinden. Voortdurend oponthoud door al die mensen die perse achteruit in willen parkeren. Hallo : gewoon je auto vooruit op de stoep gooien en dan achteruit weer netjes wegzetten. Scheelt wel zoveel tijd voor Uw medeweggebruikers. Ik beschouw achteruitparkeerders als heaumeaux. Maar dit terzijde.

Dan zijn we in de "stad". Blijkt ineens dat die BH slechts het eerste punt was op een of ander virtueel lijstje met allerlei al dan niet belangrijke aankopen. De ene winkel na de andere wordt betreden in een eindeloze zoektocht. Schoenen, push-up bh's , vazen, sokken, onderbroeken, ringen, strijkplankovertrekken, t-shirts, rokken, broeken etc.etc.etc. Elke etalage lonkt. Alles moet natuurlijk gepast worden. Mijn humeur is ondertussen tot een ongekend dieptepunt gezonken, ook al vanwege al die menschen die zonodig bij de uitgang van de winkel ineens met kennissen een theekransje menen op te moeten zetten om zodoende alle uitgaande klanten de weg te verhinderen. Zijn meestal van de tiener- of bejaarden-generatie. Mijn vuisten jeuken voortdurend. Transpiratie volgt natuurlijk vanzelf. Ik moet me bedwingen om de eerste de beste die "per ongeluk" met mij in botsing komt , even kennis te laten maken met een linkse directe. Mijn interne schakelaar gaat om naar Aan-de-kant-god-verdomme modus. Ik loop met een vast stramien en met behulp van enig ellebogenwerk gelijk een bulldozer door al dat kut volk heen.

Maar to da point. Die communistische winkels hadden 1 soort schoenen, 1 soort jurk, 1 soort onderbroek, 1 soort BH, 1 soort etc etc etc. Wat moet dat een hemel op aarde voor die mannen daar geweest zijn. Ik stel voor om dat systeem NU hier in te voeren, ook al voor de mentale gezondheid van toch wel 50% van de Nederlandse bevolking.



Al met kalkpoten.

28/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:40
What sort of vampire are you ?
 
Om in de sfeer te blijven even een quiz. Vul alle gegevens naar eer en geweten in en dan krijg je te zien wat je op het gebied van bloedzuigen voorstelt. Mijn score :




Hideously ugly, you belong to the clan of Nosferatu. You keep to yourself because people don't want to be around your stench and ugliness. You are really the cursed of the damned. Usually Nosferatu in life are those who are too vain so must be punished for eternity for being horribly ugly. Perhaps you want people around, but no one wants you around.

What Vampire Clan Do You Belong To?



Update : Oh ja. De feauteaux werken schijnbaar niet meer. Die moet je zelf maar zoeken op het internep.



Al met kalkpoten.


Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:35
Buffy, the vampire slayer
 
Een wel heel erg vreemd spelletje. Je moet schijnbaar als Buffy een aantal vampiers er toe overhalen om hun aanvallen op jouw vrienden te stoppen. Het is mij nog niet gelukt. Misschien dat het U beter vergaat?



Al met kalkpoten.

27/07/2003
Uitgespauwd door Lothar rond een uurke of 00:41
Zomaar
 
Ik ben intussen al weer enigizins onder den invloed van de drank. Dus zinnige posts zijn hier niet meer te verwachten ( zijn ze natuurlijk sowieso al niet ). Dus dan maar wat smut.
Allereest een alleraardigst meisje genaamd Alessandra of zoiets. Op een schaal van 1 to 10 mijns inziens toch wel een 11 .
Verder een postje voor EricV , die bij mijn eerdere post over monster dildo's het idee had om zo'n gigantische schlong uit te hollen en daarmede zijn 50 jarige reeds uitgerekte vriendin te nemen. So geht dass , Marshall !
Eens kijken, wat hebben we nog meer liggen. O ja, nog een linkje naar een Hegre feauteaux shoot. Waar die kerel zijn meiden vandaan haalt is mij een raadsel. Ik denk dat ik toch maar eens naar Noorwegen moet verhuizen ( of komen ze nou uit de Oekraine ? Luba Country ! ).

Voor rest heb ik nog een linkje gemaakt naar zomaar een Slayer nummer : Chemical Warfare. Niet het beste nummer van Slayer , maar behoort wel tot mijn top 5 , vooral vanwege die intro. Komt natuurlijk niet in de buurt van de nummers van Hell Awaits en Reign in Blood, maar je hoort al duidelijk de roots van die elpees in dit nummer uit 1983.

Zo, ga nu nog even BF1942'en met pubers van 14 en mezelf zoals gewoonlijk weer laten afslachten. Times Change !



Al met kalkpoten.

Collega Spauwers :

Arjan
Arneau
Arthur
Attu
Bas
Brabant
El Mario
Emiel
Erik
Frog Man
Gustaaf
Japanese Maffia
Kees
Limbonees
Mark
Marnix
Net een blog
Oetker
ORSM
Rob's celebs
Roland
Shonx's babes
Robert
Roowlant
Schijthuis II Spikey
Zacht Groen
Zeke & Co.

Ex Collega's :

Diederick
De Chileen
Schijthuis

This page is powered by Blogger. Isn't yours?